GIRLSNIGHT, MORSDAG OCH ELSAS | Matilda Strandberg

Matilda Strandberg

Annons

GIRLSNIGHT, MORSDAG OCH ELSAS

I lördags mötte jag upp Annah och Denise för middag på Scandic. Kevin kikade också förbi, dom tre vännerna och Kevin.. haha! Han tog i alla fall den bästa platsen om man gillar sol. Efter middagen promenerade vi upp till S&S för drinkar och mer tjejsnack. Dom var inte äckliga, älskar att man kan få lika goda drinkar fast man väljer alkoholfritt. Sen blev det söndag och lunch på Elsas med världens bästa Mikis&Albin. En kladdkaka slank ner fint till efterrätt också. Livet att hänga på uteservering en söndag med saknade vänner. Efter en eftermiddag med handling och en tur till en kär vän för att köpa ägg så lagade jag en sen men god morsdag middag. Rostas, baconlindad sparris och olika rotfrukter, mums!

Tack för denna underbara helg<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats