VECKAN SOM VARIT | Matilda Strandberg

Matilda Strandberg

Annons

VECKAN SOM VARIT

I tisdags lagade jag mamma&pappa lunch till alla kollegor. Carbonara på murikka är aldrig fel.. I torsdags mötte jag upp Sara&Abbe för pizza och lek i parken.. en otroligt varm kväll som var fantastisk. Och i fredags så tog Annah och jag den obligatoriska fredagsfikan på Gelato. På kvällen mötte vi upp Pelle&Marianne vid deras husbil det vankades nämligen fördrink där innan vi skulle vidare och äta middag. Jag hade bokat bord på den nya restaurangen Wass, vi beställde in räkor till förrätt.. Och avslutade med en glasscoupe, en underbar fredag må jag säg! Sen blev det lördag och klockan ringde 8.45, en heldag på Sweden Rock väntade runt hörnet. Churros var det viktigaste på hela festivalen om du frågar mig så det fick följa med innan vi åkte hem.

I söndags tvättade jag hela dagen.. en tråkig men behövlig söndag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats