PERFEKT VECKA | Matilda Strandberg

Matilda Strandberg

Annons

PERFEKT VECKA

I onsdags var jag på en underbar massage hos Åsa på Qarma. Hon är fantastiskt både på sitt jobb och personligen.. När klockan slog 18 var vi bjudna till mamma&pappa på middag, mamma överraskade med oxfilé. Hon vet vad hon ska göra för att göra mig glad, bästa mamma<3 Världens bästa Emelie var också inbjuden med hennes familj, hela ligan skulle nämligen spela paddeltennis senare. (Inget för någon i rullstol) Sen blev det torsdag, vädret visade över 25 grader så jag kläde mig alldeles för varmt. När klockan slog lunch mötte jag upp bästis för mat och världens godaste kladdkaka. Alltså ser ni? Man dör ju.. Och efter en underbar dag så gjorde jag lasagne och så kom en kollega med fru över för middag. En vecka med vänner i fokus<3

Nu ser vi framemot helgen!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats