TVILLINGAR PÅ INGÅNG | Matilda Strandberg

Matilda Strandberg

Annons

TVILLINGAR PÅ INGÅNG

Och äntligen kan jag berätta! Hela sommaren har jag hållt inne denna hemlighet men nu, nu kan det knappast bli mer verklighet I vinter kommer förhoppningsvis två fina pojkar till världen, att få veta att det var tvillingar på vårt första ultraljud i Juni var ju ganska chockerande men ack så roligt.

Min högsta önskan har alltid varit att få egna barn, men jag har också vetat trots möten med läkare hit och dit att det kanske inte är så enkelt. Ingen kan ju säga JA det går till någon, men när jag den där soliga dagen i Maj plussade på stickan så brast det.. lyckan och förväntningarna blev ju total. Har jag Matilda blivit gravid på naturlig väg? Jajemen, här var det krut i både mig och Viktor två bebisar hade ju blivit till i magen.

Vi vet inte än om det är tvåäggs eller enäggs men just nu spelar det ingen roll, jag är bara glad att dom mår så bra. Växer som dom ska och att jag mår bra, enligt uppgifter är jag den andra i Sverige i rullstol som får tvillingar och det är ju en rätt läskig men häftig känsla..

Fortsättning följer, nu är den gravida hungrig! 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats