V.17 | Matilda Strandberg

Matilda Strandberg

Annons

V.17

I lördags gick jag in i vecka 17, alltså är bebisarna beräknade till 8 februari. Tvillingar tar man i nästan alla fall ut tidigare och för mig vet vi inte hur länge jag orka bära dom, jag har turen att inte blivit så stor ännu men man vet ju inte om det slår till med brådskande fart och jag kanske måste vara sängliggandes. Både jag och mina läkare tycker det är bäst att vi tar en dag i taget och det känns skönt att vi är överens där, verken dom eller jag har ju varit med om något liknande. Jag tänker att desto längre jag härdar ut desto längre kommer barnen kunna  bakas och chansen att dom mår bra när dom kommer ut är större. Skönt att jag mår bra än så länge och att mina värden är på topp!

Nu ska jag packa upp mina första köp till bebisarna, visar er senare!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats