EGENTID I BADRUMMET | Matilda Strandberg

Matilda Strandberg

Annons

EGENTID I BADRUMMET

Igår när V var iväg så tog jag mig tid och rå om mig själv, jag började med att lägga en ansiktsmask. Den jag använder hittar ni här  (har nytt utseende) och är min absoluta favorit, min bästis hade med sig den för några år sedan på en resa och sedan dess är jag fast. Kör den ca varannan vecka.. Efter 10 minuter med masken och en lång dusch med hårinpackning och peeling av kroppen så smörjer jag alltid in ansiktet med produkter från Clinique. Ögonkrämen hittar ni här och krämen för ansiktet här. Älskar dom, man blir så mjuk och len.

Nu ska jag iväg och träffa barnmorskan och läkaren, berätta hur det gick ikväll.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats